Voetbal

  • Cursorische programma’s op initiatief van VVON, voor leden en niet-leden. Steeds elk voorjaar en najaar. Meer info en inschrijven: http://www.vvon.nl/bijscholing. Wil je eerst ervaringen van eerdere deelnemers horen? Je mag ze benaderen. Mail naar info@coachinsports.nl Ben je UEFA -A of Pro? En wil je liever individueel? Dat kan ook. Bel of mail met CoachinSports. In alle gevallen: 6 KNVB licentiepunten. Deze regeling geldt voor het seizoen 2017-2018, dus tot 1 juli 2018.
  • Programma’s voor KNVB trainer/coaches die in het buitenland werken: 1 op 1 coaching, via stappenplan en videogesprekken: zonder te hoeven reizen! Ga naar www.coachesbv.nl en lees bij Events de bevindingen van een van de voorlopers op dit licentietraject: René Hiddink, trainer/coach van Fosa Junior op Madagaskar. Meld je aan bij CoachinSports. 6 KNVB licentiepunten op afstand. Deze regeling geldt voor het seizoen 2017-2018, dus tot 1 juli 2018
  • Programma’s voor BVO’s, op initiatief van Coaches Betaald Voetbal: kijk op www.coachesbv.nl Programma’s kunnen plaatsvinden op het moment dat het een BVO uitkomt, het hele jaar door, op de locatie van de BVO, op maat, direct na of juist vóór een training. Kan ook individueel voor trainers met UEFA -A of UEFA Pro. In alle gevallen: 6 KNVB licentiepunten. Deze regeling geldt voor het seizoen 2017-2018, dus tot 1 juli 2018.
Terug